Vrijheid

Vrijheid in je leven.
Vrijheid in je werk.
In je beweging en je gekkigheid.

Vrijheid is alles waar het om draait.
De zon op je gezicht.
De wind in je haren.
De ruimte om jezelf te zijn.

De vrijheid om te kiezen met wie je samen werkt.
De vrijheid om te doen waar jij power van krijgt.
Werkelijk te doen waar je ambitie ligt.

Vrijheid
De echte vrijheid zit in jezelf.
Je moet die echtheid alleen wel zelf de vrijheid geven.

Je trekt aan wat je uitstraalt

Zichtbaar zijn voor jouw klanten is een wens, een sterk verlangen van jou als ondernemer. En tegelijkertijd ook een struikelblok. Want wat laat je zien en wat niet? En hoe? En met welke regelmaat?

Zodra je kiest voor een herkenbare uitstraling die je op het lijf geschreven is, trek je de klanten aan waar je blij van wordt.

Niet voor niets is de 4C-Formule zo treffend. Consequent Consistent Content Creëren. Een wens van jou als ondernemer en dat is zeker mogelijk. Hoe je dat voor elkaar krijgt en op welke manier? Daar help ik je graag bij. Creativiteit bruist in mij en als je met me praat zie ik al voor me hoe we jouw bedrijf in beeld gaan presenteren. Geen 13 in een dozijn, nee nét even anders.

 

Wie is Elise; Uniek

Ik geloof er in dat iedere vrouw (of man) zich gehoord en gezien wilt worden om wie ze echt is. Dat ze zich helemaal niet anders voor wilt doen, omdat dat is wat er van haar verwacht wordt. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uniek is op haar eigen manier en dat dat gezien en gehoord mag worden.

Ik zie met regelmaat om mij heen dat beelden en woorden niet op elkaar aansluiten. Terwijl beeld, een visual, het verhaal enorm kracht bij kan zetten. Ik vind het zo zonde dat als er een prachtige boodschap de wereld ingezet wordt, dat de visual die erbij gezet is, niet past bij de boodschap en dus niet de juiste vertaalslag maakt.

Ik help ondernemers bij een herkenbare uitstraling van hun persoonlijke branding zodat ze nog beter gezien en gehoord worden op een manier die bij hun past. Dit doe ik omdat ik het heerlijk vind om met design, lay-out en kleur gebruik bezig te zijn. Maar mijn grootste drive is toch wel om iedereen zijn unieke-zelf te laten zijn en dat ook laat zien zowel offline als online.

 

Hoe is dit zo gekomen?

Toen ik 8 jaar was ging ik naar een andere school. Iedereen had al haar vaste vriendjes en ik kwam er nieuw bij. Steeds was ik het derde of vijfde wiel aan de wagen. Ik werd geaccepteerd, maar hoorde er voor mijn gevoel nooit echt bij. Ik bedacht van alles om erbij te mogen horen en geaccepteerd te worden. Het enige wat ik wilde was gezien en gewaardeerd te worden om wie ik was. Ik deed me anders voor dan wie ik was, ik liet zien wat ik dacht dat er van me verwacht werd.

Op een gegeven moment stelde ik voor om de club van 6 op te richten. Ik had zelfs een perfecte ‘spannende’ ruimte die we mochten gebruiken. Boven op zolder boven de zaak van mijn vader. Dat stond leeg en wij mochten ons een kamer toe eigenen en inrichten zoals we dat zelf wilden. Ik viel in de smaak en hoorde erbij. Toch………..

Wat de reden was dat de club van 5 na een paar jaar elders werd gehouden, weet ik eigenlijk niet meer. Blijkbaar verdrongen. Wilde ik geen gebruik meer maken van de ruimte? Voelde ik me toch niet voldoende aangesloten? Ik weet het werkelijk waar niet meer. Ik weet alleen dat ze op een gegeven moment verder zijn gegaan zonder mij. Toen we naar de middelbare school gingen, veranderden zo i zo alle verhoudingen, maar ik weet dit nog heel goed.

 

Wat doe ik er nu mee?

Dit is een van mijn redenen waarom ik doe wat ik doe. Ik wil dat mensen, in dit geval ondernemers, gezien en gehoord worden op de manier die 100% bij ze past. Ze hoeven zich niet aan te passen naar wat hoort. Ik wil ze helpen de wereld te laten zien waar ze voor staan, wie ze zijn en wat ze willen uitstralen. Ik wil ze zichtbaar maken zonder aanpassingen naar de wensen van een ander. Ik wil dat ze gezien en gehoord worden. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.

Ik ben heel visueel ingesteld. Beeld en gebruik van kleur versterkt je boodschap. Dit is wat ik jou te bieden heb. Ik kan jouw boodschap, jouw verhaal, jouw missie kracht bij zetten zodat je gezien en daardoor uiteindelijk gehoord wordt om wie je bent.

Ik heb me zelfs aangeleerd om mijn wensen en verlangens door middel van een visuele methode zo krachtig neer te zetten dat ze sneller werkelijkheid worden. “Sprookjes kun je absoluut werkelijkheid maken”. Het onmogelijke mogelijk maken, daar ga ik voor. Ik loop graag met ondernemers mee op de zijlijn tijdens deze transformatie. Dat is in weze wat het is (-;

 

Hoe ik werk

 • Kleurrijk; met gebruik van kleur, weet ik toch rust en eenheid te creëren.
 • Uniek; de massa is voor anderen.
 • Praktisch; bedachte strategieën zet ik graag om naar behapbare handelingen.
 • Betrouwbaar; voor mij is het vanzelfsprekend dat wat je aan mij vertelt, bij mij blijft. En ik ben gek op deadlines.
 • Energiek; graag motiveer ik anderen met mijn energie.

 

Wie werken er met mij samen?

Ondernemers die er klaar voor zijn om hun unieke-zelf te laten zien. Die zich niet meer willen verschuilen achter wat standaard is. Ondernemers die hun dromen en wensen (sneller) willen laten uitkomen en er klaar mee zijn om een afwachtende houding aan te nemen. Ondernemers die er aan toe zijn om te transformeren in hun (online) zichtbaarheid.

 

 

Kijkje achter de schermen, intiem

 • De kikker met een kroontje op zijn hoofd is mijn inspiratiebron; het onmogelijke mogelijk maken
 • Ik kom uit Bussum en woon daar met de 2 heerlijkste mannen van mijn leven; mijn kids Bruno en Vince
 • Van alle kleuren die ik om mij heen heb in mijn leven, is fuchsia voor mij de krachtigste
 • Ik geniet van zingen (als niemand kijkt)
 • Ik loop graag over de hei naast mijn woning
 • Alleen zijn kan ik heerlijk vinden
 • Ik ben gewoon lekker mijn eigen unieke-zelf
 • Soms schrijf ik gedichtjes
 • Schotland en Ibiza zijn plekken die mij aantrekken
 • Meestal draag ik jurken en het liefst in de jaren zestig en zeventig stijl
 • Ik zeg zelden ‘nooit’ en ‘altijd’
 • Spelling is niet mijn sterkste kant, gelukkig vormgeven in de breedste zin van het woord wel

Vrijheid

Vrijheid in je leven.
Vrijheid in je werk.
In je beweging en je gekkigheid.

Vrijheid is alles waar het om draait.
De zon op je gezicht.
De wind in je haren.
De ruimte om jezelf te zijn.

De vrijheid om te kiezen met wie je samen werkt.
De vrijheid om te doen waar jij power van krijgt.
Werkelijk te doen waar je ambitie ligt.

Vrijheid
De echte vrijheid zit in jezelf.
Je moet die echtheid alleen wel zelf de vrijheid geven.

Je trekt aan wat je uitstraalt

Zichtbaar zijn voor jouw klanten is een wens, een sterk verlangen van jou als ondernemer. En tegelijkertijd ook een struikelblok. Want wat laat je zien en wat niet? En hoe? En met welke regelmaat?

Zodra je kiest voor een herkenbare uitstraling die je op het lijf geschreven is, trek je de klanten aan waar je blij van wordt.

Niet voor niets is de 4C-Formule zo treffend. Consequent Consistent Content Creëren. Een wens van jou als ondernemer en dat is zeker mogelijk. Hoe je dat voor elkaar krijgt en op welke manier? Daar help ik je graag bij. Creativiteit bruist in mij en als je met me praat zie ik al voor me hoe we jouw bedrijf in beeld gaan presenteren. Geen 13 in een dozijn, nee nét even anders.

 

Wie is Elise; Uniek

Ik geloof er in dat iedere vrouw (of man) zich gehoord en gezien wilt worden om wie ze echt is. Dat ze zich helemaal niet anders voor wilt doen, omdat dat is wat er van haar verwacht wordt. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen uniek is op haar eigen manier en dat dat gezien en gehoord mag worden.

Ik zie met regelmaat om mij heen dat beelden en woorden niet op elkaar aansluiten. Terwijl beeld, een visual, het verhaal enorm kracht bij kan zetten. Ik vind het zo zonde dat als er een prachtige boodschap de wereld ingezet wordt, dat de visual die erbij gezet is, niet past bij de boodschap en dus niet de juiste vertaalslag maakt.

Ik help ondernemers bij een herkenbare uitstraling van hun persoonlijke branding zodat ze nog beter gezien en gehoord worden op een manier die bij hun past. Dit doe ik omdat ik het heerlijk vind om met design, lay-out en kleur gebruik bezig te zijn. Maar mijn grootste drive is toch wel om iedereen zijn unieke-zelf te laten zijn en dat ook laat zien zowel offline als online.

 

Hoe is dit zo gekomen?

Toen ik 8 jaar was ging ik naar een andere school. Iedereen had al haar vaste vriendjes en ik kwam er nieuw bij. Steeds was ik het derde of vijfde wiel aan de wagen. Ik werd geaccepteerd, maar hoorde er voor mijn gevoel nooit echt bij. Ik bedacht van alles om erbij te mogen horen en geaccepteerd te worden. Het enige wat ik wilde was gezien en gewaardeerd te worden om wie ik was. Ik deed me anders voor dan wie ik was, ik liet zien wat ik dacht dat er van me verwacht werd.

Op een gegeven moment stelde ik voor om de club van 6 op te richten. Ik had zelfs een perfecte ‘spannende’ ruimte die we mochten gebruiken. Boven op zolder boven de zaak van mijn vader. Dat stond leeg en wij mochten ons een kamer toe eigenen en inrichten zoals we dat zelf wilden. Ik viel in de smaak en hoorde erbij. Toch………..

Wat de reden was dat de club van 5 na een paar jaar elders werd gehouden, weet ik eigenlijk niet meer. Blijkbaar verdrongen. Wilde ik geen gebruik meer maken van de ruimte? Voelde ik me toch niet voldoende aangesloten? Ik weet het werkelijk waar niet meer. Ik weet alleen dat ze op een gegeven moment verder zijn gegaan zonder mij. Toen we naar de middelbare school gingen, veranderden zo i zo alle verhoudingen, maar ik weet dit nog heel goed.

 

Wat doe ik er nu mee?

Dit is een van mijn redenen waarom ik doe wat ik doe. Ik wil dat mensen, in dit geval ondernemers, gezien en gehoord worden op de manier die 100% bij ze past. Ze hoeven zich niet aan te passen naar wat hoort. Ik wil ze helpen de wereld te laten zien waar ze voor staan, wie ze zijn en wat ze willen uitstralen. Ik wil ze zichtbaar maken zonder aanpassingen naar de wensen van een ander. Ik wil dat ze gezien en gehoord worden. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.

Ik ben heel visueel ingesteld. Beeld en gebruik van kleur versterkt je boodschap. Dit is wat ik jou te bieden heb. Ik kan jouw boodschap, jouw verhaal, jouw missie kracht bij zetten zodat je gezien en daardoor uiteindelijk gehoord wordt om wie je bent.

Ik heb me zelfs aangeleerd om mijn wensen en verlangens door middel van een visuele methode zo krachtig neer te zetten dat ze sneller werkelijkheid worden. “Sprookjes kun je absoluut werkelijkheid maken”. Het onmogelijke mogelijk maken, daar ga ik voor. Ik loop graag met ondernemers mee op de zijlijn tijdens deze transformatie. Dat is in weze wat het is (-;

 

Hoe ik werk

 • Kleurrijk; met gebruik van kleur, weet ik toch rust en eenheid te creëren.
 • Uniek; de massa is voor anderen.
 • Praktisch; bedachte strategieën zet ik graag om naar behapbare handelingen.
 • Betrouwbaar; voor mij is het vanzelfsprekend dat wat je aan mij vertelt, bij mij blijft. En ik ben gek op deadlines.
 • Energiek; graag motiveer ik anderen met mijn energie.

 

Wie werken er met mij samen?

Ondernemers die er klaar voor zijn om hun unieke-zelf te laten zien. Die zich niet meer willen verschuilen achter wat standaard is. Ondernemers die hun dromen en wensen (sneller) willen laten uitkomen en er klaar mee zijn om een afwachtende houding aan te nemen. Ondernemers die er aan toe zijn om te transformeren in hun (online) zichtbaarheid.

 

 

Kijkje achter de schermen, intiem

 • De kikker met een kroontje op zijn hoofd is mijn inspiratiebron; het onmogelijke mogelijk maken
 • Ik kom uit Bussum en woon daar met de 2 heerlijkste mannen van mijn leven; mijn kids Bruno en Vince
 • Van alle kleuren die ik om mij heen heb in mijn leven, is fuchsia voor mij de krachtigste
 • Ik geniet van zingen (als niemand kijkt)
 • Ik loop graag over de hei naast mijn woning
 • Alleen zijn kan ik heerlijk vinden
 • Ik ben gewoon lekker mijn eigen unieke-zelf
 • Soms schrijf ik gedichtjes
 • Schotland en Ibiza zijn plekken die mij aantrekken
 • Meestal draag ik jurken en het liefst in de jaren zestig en zeventig stijl
 • Ik zeg zelden ‘nooit’ en ‘altijd’
 • Spelling is niet mijn sterkste kant, gelukkig vormgeven in de breedste zin van het woord wel

Wil je Tijdwinst met mij

Het draait om jou. Hoe het voor jou werkt, dat is waar we samen voor gaan.

Ja, ik wil je

3 ultieme TijdWinst tips ontvangen!

Je weet bijna hoe je Tijd over houdt, schrijf je snel in

Je inschrijving is gelukt, je bent er bijna